Ben jij klaar voor deze italiaanse ervaring?

Direct een tafel reserveren? (Reserveren mogelijk van oktober t/m maart) Wilt u ons bezoeken met een grote(re) groep? Bel dan eerst naar 0571-261900.
Dan kijken we samen of we een mooie plek voor jullie kunnen reserveren.

De échte italiaanse keuken bij Brodazz Beach

Iedereen houdt van een authentieke Italiaanse pizza. Met die gedachte begonnen we met het serveren van pizza’s in het restaurant van Hofstede de Middelburg, naast Brodazz, op het recreatiegebied Bussloo. Onze gasten waren meteen enthousiast over de relaxte en ontspannen sfeer, de fijne lounge muziek en natuurlijk de héérlijke Italiaanse Napolitaanse pizza’s.

 

De liefde voor de italiaanse keuken proef je hier

Bij ons heeft u keuze uit een uitgebreid aanbod van mooie Italiaanse gerechten, waar de Italiaanse pizza er één van is. De pizza wordt helaas vaak gezien als een vrij eenvoudig gerecht. Maar wij zijn het daar natuurlijk niet mee eens.

Een échte, authentieke Napolitaanse pizza vereist namelijk veel zorg en aandacht. Niet alleen in het kiezen van de ingrediënten, maar zeker ook tijdens de bereiding ervan. Daarom proeft u onze liefde voor de Italiaanse keuken met iedere hap die u neemt.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om thuis te genieten van onze overheerlijke pizza's door online of telefonisch te bestellen. Ons restaurant is gelegen midden in de stedendriehoek (op de Veluwe) tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. U kunt deze Napolitaanse pizza's dan door ons laten bezorgen of bij ons afhalen. Lees er hier meer over!