Kerst vieren bij Brodazz Beach & Hofstede de Middelburg

Kerst komt eraan en dat betekent dat het tijd is om samen te komen met je geliefden!

Brodazz Beach heeft samen met Hofstede de Middelburg 1e en 2e kerstdag, vanaf 17:00, de perfecte kerstavond voor jou! Ons kerstmenu zal je smaakpapillen doen springen van vreugde. Met een verscheidenheid aan verse gerechten om uit te kiezen, weten we zeker dat je bij ons een ontzettend fijn kerstdiner hebt.

Kom genieten van ons heerlijke kerstmenu in een warme en gezellige sfeer. We garanderen dat je niet teleurgesteld zult zijn! Zorg ervoor dat je vandaag nog je tafel reserveert.

Reserveer je tafel voor een geweldig kerstdiner bij Brodazz Beach & Hofstede de Middelburg.


Ben jij klaar voor deze italiaanse ervaring?

Direct een tafel reserveren? Wilt u ons bezoeken met een grote(re) groep? Bel dan eerst naar 0571-261900.
Dan kijken we samen of we een mooie plek voor jullie kunnen reserveren.

DE LIEFDE VOOR DE ITALIAANSE KEUKEN PROEF JE HIER

Bij ons heeft u keuze uit een uitgebreid aanbod van mooie Italiaanse gerechten, waar de Italiaanse pizza er één van is. De pizza wordt helaas vaak gezien als een vrij eenvoudig gerecht. Maar wij zijn het daar natuurlijk niet mee eens.

Een échte, authentieke Italiaanse pizza vereist namelijk veel zorg en aandacht. Niet alleen in het kiezen van de ingrediënten, maar zeker ook tijdens de bereiding ervan. Daarom proeft u onze liefde voor de Italiaanse keuken met iedere hap die u neemt.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om thuis te genieten van onze overheerlijke pizza's door online of telefonisch te bestellen. U kunt deze pizza's dan door ons laten bezorgen of bij ons afhalen. Lees er hier meer over!