Afrikaanse Djembé of Percussie Workshop

Meer informatie

Onze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! Wat brengt mensen sneller bij elkaar dan muziek?

Onze djembé of percussie workshop is uitermate geschikt als teambuilding activiteit, bedrijfsuitje of als onderbreking van een vergadering. Voor onze percussieworkshops kun je zelf een keuze maken uit de verschillende instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen.

Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je samen met uw
collega’s muzikale de uitdaging aan. Je neemt met je collega's actief deel en ervaart hoe het is om gezamenlijk tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

Onze percussie of djembé workshop is eigenlijk geschikt voor iedereen zowel jong en oud zullen zich tijdens deze workshop uitstekend vermaken. Zelfs de a-muzikale collega’s zullen zichzelf en hun omgeving laten verbazen. Er zijn vele redenen om van een percussie workshop gebruik te maken.

Het gezellig en enthousiast met elkaar bezig zijn, het gevoel samen iets te presteren, het willen en moeten samenwerken als team daar is deze workshop uitermate geschikt voor.

Bij teambuilding draait het ook om samenwerken en het samen presteren als team of bedrijf. Onze djembé of percussie workshop gebeurt in een ontspannen en gezellig sfeer waarbij humor uiteraard ook een grote rol speelt.

Iets heel anders voor ogen? Mail ons gerust en wij denken in alles met u mee!

Klik hier om dit bedrijfsuitje te boeken!