Grand-dinerspellen

Grand-dinerspellen

Duur: 2,5 uur
Minimaal 30 personen

Wat een gezelligheid en luxe. Samen met je vrienden en/of collega’s een heerlijk avondje er tussen uit. Ontspannen in een sfeervolle ambiance tijdens een uniek themadiner. Met natuurlijk de mooiste gerechten en dranken. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden voor een themadiner, speldiner of moorddiner bij ons op de locatie! Iets heel anders voor ogen? Mail ons gerust en wij denken in alles met u mee! Meer informatie

FBI reallife moordzaak

FBI reallife moordzaak

Jullie worden in 3 teams opgedeeld en zijn een onderdeel van het politie team die het stoffelijke overschof van Debbie hebben gevonden. Debbie is op vreselijke wijze om het leven gekomen en aan de dader ontbreekt elk spoor.

Oorlogswinter

Oorlogswinter

Pure adrenaline! Midden in de oorlog, de hongerswinter staat jouw team op als onderdeel van het verzet. In deze periode van de oorlog kun je niemand vertrouwen, iedereen heeft honger en eten is schaars. De constante controle en patrouille van de Duitsers maken het er niet makkelijker op.

Workshop verf gooien

Workshop verf gooien

“Niet alles is wat het lijkt”Dat grote schilderij met al die strepen en kleuren, ja die hebben wij als team helemaal zelf gemaakt! We leggen het grote doek op de grond, en dan volgen we verschillende technieken die aan bod gaan komen om het tot een krachtig en dynamisch en kleurrijk geheel te maken.

Haka experience

Haka experience

Imponeren van je tegenstander, je zelfvertrouwen een boost geven en de kracht en band van de groep versterken. Dat is waar het bij de haka om draait. Iedereen kent de haka van het all blacks rugby team uit nieuw zeeland die deze dans ten uitvoere brengt voor aanvang van de wedstrijd.

De eendenrally

De eendenrally

“De eend, is de ultieme rally ervaring”. In dit vel gekleurde vervoersmiddel gaat de groep een van te voren geplande route af, op zoek naar de missende puzzelstukjes.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Iedereen kent het televisie programma Expeditie Robinson wel, of heeft er van gehoord.Dit programma kunnen jullie nu live meemaken en zelf beleven!Het spel is niet alleen ontzettend uitdagend, maar is ook uitermate geschikt om een goede samenwerking te creeren binnen uw bedrijf of vriendengroep.

De Escape Game

De Escape Game

De Escape Game word verzorgd door Pitch and Putt Bussloo en is een interactieve outdoor activiteit, waarbij teams van 6 tot 8 personen de onderlinge strijd tegen elkaar aangaan, met als doel zoveel mogelijk buit te bemachtigen.