Workshop verf gooien

Klik hier om de workshop "Verf gooien" te boeken!

Tijdens de workshop verf gooien zul je schilderen zoals je hoogstwaarschijnlijk nog nooit hebt geschilderd!

Alles mag en alles kan. Binnen de lijntjes schilderen? Dat kennen wij niet! Al is het uiteraard wel de bedoeling dat de verf belandt op het doek!

We gaan terug in de tijd dat we smurfensnot maakten. Je weet wel, water en afwasmiddel in een plastic zakje. Dit keer wordt het afwasmiddel vervangen door verf. We proberen alle (negatieve) energie en stress die we in ons hebben, kwijt te raken door de verf gecontroleerd op grote of kleine panelen te gooien.

Verf smijten is het leukste dat er is!

Hoe we het precies gaan doen is nog een verrassing, maar dat verfsmijten leuk is garanderen wij je! Bij deze abstracte manier van schilderen kun je gedurende twee uur al je creativiteit op het doek loslaten en zal je samen met je collega’s, vrienden gieren van het lachen. Maar je zult zien, het resultaat is krachtig, dynamisch en vooral erg kleurrijk!

Iedereen gaat uiteindelijk naar huis met een eigen schilderij en er wordt gewerkt aan één groot gezamenlijk schilderij voor bij jullie op kantoor!

Iedereen krijgt een eigen schildersboard om helemaal op los te gaan. Na het ingooien komt ieder afzonderlijk aan de beurt om verf op zijn of haar board te smijten.

Na de eerste ronde in de verf gooien workshop of aan het einde van je eigen schildersboard (er zijn ongeveer 5 rondes) komt het grote board voor op de zaak aan de beurt. Daarop kan iedereen zijn of haar frustratie kwijt.

Ondertussen moet het werk wat drogen dus is er ruimte om even wat te drinken en bij te praten. Tijdens dit bedrijfsuitje draait het allemaal om teambuilding, creativiteit en voornamelijk een hoop gezelligheid!

Meer informatie

Verfsmijten bij Brodazz Beach! De leukste workshop!

Ben je op zoek naar een unieke en creatieve ervaring op het strand? Dan is de workshop verf gooien bij Brodazz Beach iets voor jou! Deze workshop is een explosie van kleur, plezier en expressie.

Het is de perfecte gelegenheid om je innerlijke kunstenaar los te laten en jezelf helemaal te laten gaan met verf op een prachtige locatie aan het strand.

Wat houdt de workshop in?

Tijdens de verf gooien workshop krijg je de kans om op een speelse en spontane manier met verf te experimenteren.

Je zult leren hoe je verf kunt gooien, spetteren en laten druipen op een canvas of doek. Het is een geweldige manier om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen unieke kunstwerk te creëren.

Materialen en uitrusting

Alle benodigde materialen en uitrusting worden verstrekt tijdens de workshop. Je hoeft je geen zorgen te maken over het meenemen van verf of kwasten.

Je krijgt een speciaal daarvoor bestemd gebied op het strand waar je vrij kunt experimenteren met de verf.

Stap voor stap begeleiding

Hoewel de workshop draait om spontaniteit en vrije expressie, zal er een instructeur aanwezig zijn om je te begeleiden tijdens het proces.

Ze zullen je laten zien verschillende technieken om de verf te gooien en te spetteren, en je tips geven om interessante patronen en effecten te creëren. Je krijgt de vrijheid om je eigen creativiteit te volgen, maar er zal altijd begeleiding zijn om ervoor te zorgen dat je het meeste uit de workshop haalt.

Ontspanning en plezier

De workshop verf gooien is niet alleen een creatieve ervaring, maar ook een bron van plezier en ontspanning. Het kan een bevrijdend gevoel zijn om de verf los te laten en jezelf volledig onder te dompelen in het proces.

Je kunt al je stress en zorgen achterlaten terwijl je geniet van het spelen met kleuren en vormen. Het is een geweldige activiteit om samen met vrienden, familie of collega's te doen, waarbij lachen en plezier hebben gegarandeerd zijn.

Praktische informatie

  • De verf smijten workshop bij Brodazz Beach wordt regelmatig georganiseerd tijdens het zomerseizoen. Het is raadzaam om vooraf te reserveren om zeker te zijn van een plekje.

  • De workshop is geschikt voor alle leeftijden. Het is een leuke activiteit voor individuen, families of groepen vrienden.

  • Het wordt aanbevolen om oude kleding te dragen of een schort mee te nemen, omdat de verf mogelijk vlekken kan achterlaten.

  • De duur van de workshop varieert meestal tussen 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de groepsgrootte en het niveau van betrokkenheid.

  • Workshop verf gooien kan al vanaf 2 personen!

Verf smijten? Boek nu bij Brodazz Beach!

De verf smijten workshop bij Brodazz Beach is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en tegelijkertijd plezier te hebben op het strand.

Met verf als je gereedschap en het strand als je canvas, kun je je eigen kunstwerk creëren op een speelse en onconventionele manier. Het is een activiteit die je zowel ontspant als inspireert.

Dus kom naar Brodazz Beach en maak je klaar om verf te gooien, te spetteren en je innerlijke kunstenaar te laten stralen!

FAQs

  1. Moet ik ervaring hebben met schilderen om aan de workshop deel te nemen? Nee, de verf gooien workshop vereist geen specifieke schildervaardigheden. Het gaat om plezier hebben en je creativiteit de vrije loop laten.

  2. Moet ik mijn eigen verf en materialen meenemen? Nee, alle benodigde materialen en uitrusting worden verstrekt tijdens de workshop. Je hoeft alleen jezelf mee te nemen. Trek wel oude kleding aan!

  3. Moet ik vooraf reserveren voor de workshop? Ja, het is raadzaam om van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een plekje in de workshop.

  4. Moet ik speciale kleding dragen tijdens de workshop? Het wordt aanbevolen om oude kleding te dragen of een schort mee te nemen, omdat de verf vlekken kan achterlaten.

  5. Is de workshop geschikt voor kinderen? Ja, de workshop is geschikt voor alle leeftijden, inclusief kinderen. Het is een leuke activiteit voor het hele gezin.

Klik hier om de workshop "Verf gooien" te boeken!