Borrel Battle

Meer informatie

Tijdens een hilarische teamstrijd moeten de teams het eerst tegen elkaar opnemen in drie rondes. Elk team heeft een 'Team iPad' waarop, na de uitleg van de presentator, de opdrachten vanzelf in beeld verschijnen. Vraag of opdracht goed volbracht? Uw positie in de ranking past zich direct aan.

Bij sommige battles moet u opnemen en het bewijsmateriaal wordt direct bekeken. Staat uw team aan het einde van het programma bovenaan? Wint jullie team de schaal met bitterballen. Proost!

De borrel kan beginnen. In ronde één staat algemene kennis centraal. Bij het goed beantwoorden van de vraag ontvangt elk team direct de score. Op de iPad is de real-time score dus altijd te volgen.

Bij het onderdeel 20 secondes battles strijdt u tegen de andere teams op verschillende behendigheids-onderdelen. Weet u wat bottle flippen of pingpong plop is? De battles zijn alles of niets. De video die u zelf opneemt dient als het bewijs. Het programma eindigt met de muziekquiz.

Onder leiding van onze quizmaster moet u zo snel mogelijk antwoord geven op de muziekvragen die in de 'Team iPad' verschijnen. Wie is de zanger of zangeres? Uit welk jaar komt de hit? Meezingen kan u extra punten opleveren. U zult merken hoe fanatiek uw collega's, familie of vrienden kunnen zijn.

Klik hier om het bedrijfsuitje te boeken!