Oorlogswinter

Klik hier om het bedrijfsuitje "Oorlogswinter" te boeken!

Het is 1944. De ergste winter die Nederland ooit heeft gekend. De Duitsers hebben ons land bezet en zijn hier nu de baas. Het eten is schaars en de kou is ondragelijk.

Doodgewone burgers staan op als helden en proberen te helpen waar nodig is. Maar in tijden van oorlog is niemand te vertrouwen. Voor een beetje eten of een mooie belofte word je al verraden door je beste vriend, buurman of buurvrouw.

Voor jullie is er geen tijd om weg te kijken en niets te doen. Jij bent samen met jouw team onderdeel van het verzet en jullie hebben een belangrijke brief ontvangen waarin vermeld staat dat er een Brits vliegtuig is neergehaald.

Aan jullie de taak om deze neergestorte Britse piloot Jack op te sporen. Je kunt het spoor naar Jack alleen vinden door opdrachten goed uit te voeren.

Samenwerking is essentieel om dit spel tot een goed eind te brengen. Ga samen met je collega’s of vrienden dwars door de stad op pad om de Britse piloot op de sporen en te redden.

Maar pas op, andere teams kunnen opdrachten saboteren en jullie op het verkeerde spoor zetten. Zorg dat jouw team als eerste de neergestorte piloot Jack heeft gelokaliseerd voordat de vijand hem vindt.

meer informatie