Après-Ski Winterspelen

Meer informatie

De uitdaging zal beginnen op de skilatten. Het team die het eerst de finish bereikt heeft het eerste onderdeel gewonnen, maar lukt dit wel heelhuids? Daarvoor is goede communicatie essentieel.

Het wel bekende spijker slaan is het volgende onderdeel van de Après-ski Winterspelen en algemene kennis komt hiervan pas. Vervolgens kunnen de sterke personen in de groep hun spieren laten rollen bij het hout zagen, want het Olympisch vuur moet branden.

Bierpul schuiven is het onderdeel waar de minder sportieve, maar zeker gezellige kroegtijgers hun behendigheid kunnen tonen aan de groep.
Natuurlijk kan het ijspegel vangen niet ontbreken aan deze spannende spelen. Het laatste maar zeker niet het minst zware onderdeel is toch wel allesbepalend.

Wie kan het langst skibroek hangen? Al snel zal duidelijk zijn welke groepen het sportiefst zijn en welke groepen er goed samenwerken. Na de spannende Après-Ski Winterspelen zal het winnende team eens goed in het zonnetje worden gezet en zal met een bijpassende prijs naar huis gaan.

Durf jij het aan deze nieuwe Après-Ski Winterspelen te spelen? Ga de strijd aan tijdens je bedrijfsuitje!

Klik hier om het bedrijfsuitje te boeken!