VERHUUR - STYLING - EVENTS

Ben jij op zoek naar de perfecte styling van jouw feest of misschien wel voor een babyshower?

 

Met ons ervaren styling team komen wij ook op locatie en stylen wij iedere babyshower, feest, of bruiloft.

Ook voor verhuur kunt u bij ons terecht! Wij liggen prachtig gelegen midden Nederland. Tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Van tafel aankleding, Foodtrucks en stretchtenten tot een uitgebreid idyllisch diner op locatie. Kijk ook eens op www.brodazzpartyverhuur.nl

 

 

Catering

Wij maken catering op maat!

 

 

Styling op maat

Wij weten als geen ander dat de styling van ieder feest iets heel persoonlijks is. Wij maken een styling plan op basis van jullie wensen.

Ja, ik wil!

Brodazz events is the place to be als jij jouw trouwlocatie wilt omtoveren tot een sfeervolle, gezellige en mooie locatie! We hebben brodazz events opgezet vol met super toffe rentals en natuurlijk toffe gerechten van onze catering voor jouw bruiloft en ons team zorgt voor de allermooiste styling. We personaliseren welkomstborden, wegwijzers en barretjes, om het allemaal nog een beetje extra bijzonder en speciaal te maken. We houden van de romantische sferen die we steeds weer mogen neerzetten. Alle ingrediënten zijn bij ons aanwezig om de mooiste bruiloft van jullie dromen te maken! Laat je het ons weten als we met jullie kunnen mee denken?