Bedrijfsuitje in Zutphen plannen?

Bent u op zoek naar een uniek en onvergetelijk teamuitje in of rondom de historische stad Zutphen? Onze locatie is erg goed bereikbaar voor bedrijven die gevestigd zijn in Oost- en Midden Nederland

Dé locatie voor een bedrijfsuitje vlakbij Zutphen

Doordat we midden op het recreatiegebied Bussloo zijn gevestigd is onze locatie een fantastisch decor voor uw volgende teamuitje, vlakbij Zutphen!

Door de centrale en buitengewone ligging bieden wij talloze mogelijkheden voor bijzondere bedrijfsactiviteiten.

Tal van mogelijkheden voor uw volgende bedrijfsuitje

Daarnaast zijn we bij Brodazz beach en Hofstede de Middelburg van alle markten thuis. Door jarenlange ervaring is het verzorgen van diverse activiteiten bij ons in goede handen. Door de vele mogelijkheden is een uniek teamuitje of teambuilding activiteit bij ons in een handomdraai geregeld!

Hieronder zie je onze meest geboekte bedrijfsuitjes. Voor bedrijfsuitjesprijzen en informatie klikt u op het desbetreffende uitje.

Graffiti Workshop op locatie

Graffiti Workshop op locatie

03-02-2023

Meer informatie De graffitiworkshop is origineel, creatief en helemaal van deze tijd… Lees meer

djembe workshhop

Afrikaanse Djembé of Percussie Workshop

03-02-2023

Meer informatie Onze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! W… Lees meer

Roofvogel Workshop

Roofvogel Workshop

03-02-2023

Boek hier deze geweldige roofvogel workshop Altijd al voor een dag valkenier willen… Lees meer

Bob Ross Schilder Workshop

Bob Ross Schilder Workshop

03-02-2023

Meer informatie Ervaar nu zelf 'The Joy of Painting' met de Bob Ross schildertechnie… Lees meer

apreski

Après-Ski Winterspelen

03-02-2023

Meer informatie De uitdaging zal beginnen op de skilatten. Het team die het eerst de… Lees meer

Borrel Battle

Borrel Battle

03-02-2023

Meer informatie Tijdens een hilarische teamstrijd moeten de teams het eerst tegen el… Lees meer

Quizzen

Quizzen

03-02-2023

Klik hier om je bedrijfsuitje te boeken Monsterevents gelooft dat een quiz een breed… Lees meer

Collega Vermist!

Collega Vermist!

03-02-2023

Klik hier om het bedrfijsuitje te boeken! Het gesprek van de dag is dat de politie o… Lees meer

Help, de directeur is ontvoerd!

Help, de directeur is ontvoerd!

03-02-2023

Klik hier om het bedrijfsuitje te boeken! Gewoon een dag als alle andere. Tenminste,… Lees meer

hacked

Gehackt

03-02-2023

Meer informatie Uw bedrijf is getroffen door een cyberaanval door een hackgroep. Een… Lees meer

zeskamp

Teamspirit, Zeskamp

03-02-2023

Meer informatie Vandaag gaan we nog een stapje verder. We zullen de aspecten op de p… Lees meer

De Escape Game (1)

De Escape Box

15-02-2021

Meer informatie Dynamiek, fanatisme en vooral veel fun. Deze mobiele escaperoom staa… Lees meer

Grand Dinerspellen

Grand-dinerspellen

15-02-2021

Klik hier om je bedrijfsuitje "Grand-dinerspellen" te boeken! Een fantastische en le… Lees meer

Oorlogswinter

Oorlogswinter

15-02-2021

Klik hier om het bedrijfsuitje "Oorlogswinter" te boeken! Het is 1944. De ergste win… Lees meer

Workshop Verf Gooien

Workshop verf gooien

15-02-2021

Klik hier om de workshop "Verf gooien" te boeken! Tijdens de workshop verf gooien zu… Lees meer

Haka Experience

Haka experience

15-02-2021

Klik hier om je uitje te boeken! Haka is een traditionele oorlogsdans uit Nieuw-Zeel… Lees meer

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

15-02-2021

Meer informatie Bijna iedereen kent het spannende programma Expeditie Robinson wel.… Lees meer

De Escape Game (1)

De Escape Box

15-02-2021

Meer informatie Dynamiek, fanatisme en vooral veel fun. Deze mobiele escaperoom staa… Lees meer

Bedrijfsuitje nabij Zutphen op maat

Heeft u een andere activiteit voor ogen? Geen probleem, wij hebben nog veel meer mogelijkheden en denken graag met u mee om een passende activiteit te vinden!

Heeft u interesse om uw volgende personeelsuitje of teambuilding activiteit bij ons te organiseren? Neem dan nu contact op.


Ivm de vele aanvragen en natuurlijk lopende bedrijfsuitjes en partijen kan het zijn dat onze reactie tijd langer is dan u van ons gewend bent, wij streven ernaar feest/ trouw aanvragen uiterlijk binnen 5 werkdagen te  beantwoorden, bedankt voor uw geduld!

Bij spoed kunt u contact opnemen met de party/ bedrijfsuitjesplanner: 0620312054

Waarom een bedrijfsuitje Zutphen?

Een teamuitje kan op vele manieren bijdragen aan de verbinding binnen het team en heeft een positieve invloed op de algehele werksfeer. Wanneer teamleden elkaar buiten de werkomgeving leren kennen, ontstaat er vaak een nieuwe dynamiek.

Tijdens een teamuitje is er ruimte voor informele interactie, gesprekken en het delen van persoonlijke ervaringen, waardoor er een diepere band kan ontstaan tussen collega's.

Het teamuitje biedt een gelegenheid om elkaar op een andere manier te zien dan in de dagelijkse werkomgeving. Het kan verrassend zijn om te ontdekken welke verborgen talenten, passies of hobby's collega's hebben. Zo is een escape room een van de uitdagende opdrachten en populaire keuze. Kies een spannend uitje of teambuilding activiteit in de mooie stad Zutphen!

Dit leidt tot nieuwe gespreksonderwerpen en een groter begrip voor elkaar. Daarnaast helpt het ook om eventuele vooroordelen of spanningen die in de werksituatie kunnen ontstaan, te verminderen.

Positieve invloed op betrokkenheid

Naast het bevorderen van de onderlinge relaties heeft een teamuitje ook een positieve invloed op de betrokkenheid bij de organisatie. Wanneer medewerkers zich verbonden voelen met het team en de organisatie, zijn ze vaak gemotiveerder en bereid om een extra stap te zetten.

Het gevoel van samenhorigheid dat ontstaat tijdens het teamuitje zorgt voor een verhoogd gevoel van loyaliteit en trots, waardoor medewerkers zich meer betrokken voelen bij de organisatiedoelen en -resultaten.

Een goed georganiseerd teamuitje biedt ook de mogelijkheid om de communicatie en samenwerking binnen het team te verbeteren. Tijdens de activiteiten kunnen teamleden hun vaardigheden en talenten op een andere manier tonen, wat kan leiden tot een groter begrip en waardering voor elkaars capaciteiten.

Het oplossen van uitdagingen en het samenwerken aan gemeenschappelijke doelen versterkt de teamgeest en vergroot het vertrouwen in elkaars kunnen.

Even los komen met door een origineel bedrijfsuitje

Bovendien biedt een teamuitje de gelegenheid om te ontspannen, plezier te hebben en even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden. Dit draagt bij aan het welzijn van medewerkers en kan stress verminderen.

Een ontspannen en positieve sfeer tijdens het teamuitje zorgt voor een hernieuwde energie en motivatie bij terugkomst op de werkvloer.

Al met al is een goed georganiseerd teamuitje een waardevol instrument om de teamdynamiek te versterken, de onderlinge relaties te bevorderen, de betrokkenheid bij de organisatie te vergroten en de werksfeer te verbeteren.

Het creëert een omgeving waarin collega's elkaar beter leren kennen, waardoor ze effectiever kunnen samenwerken en een positieve bijdrage kunnen leveren aan het behalen van de organisatiedoelen.

Maak uw bedrijfsuitje in Zutphen onvergetelijk met Brodazz Beach

Een origineel bedrijfsuitje is een geweldige manier om de band met uw collega's te versterken en teambuilding te bevorderen.

Bij Brodazz Beach, gelegen nabij het prachtige Zutphen, bieden we een scala aan activiteiten aan die geschikt zijn voor grote groepen en die uw bedrijfsuitje onvergetelijk zullen maken.

Graffitiworkshop als bedrijfsuitje in zutphen

Een van onze populairste activiteiten is onze graffitiworkshop. Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun eigen kunstwerk te maken. Onze deskundige instructeurs leren u de technieken en vaardigheden die nodig zijn om prachtige graffiti-kunst te maken.

Dit is niet alleen een geweldige manier om uw creativiteit te uiten, maar ook om teambuilding te bevorderen.

Voor degenen die graag hun kennis willen testen, bieden wij ook pubquizzen aan. Deze uitdagende en leuke quizzen zullen zeker de hersenen doen kraken en de competitieve geest van uw team stimuleren. Het is een geweldige manier om samen te werken en te leren terwijl u plezier maakt.

Escape room als bedrijfsuitje in Zutphen

Als u op zoek bent naar meer uitdaging voor een Bedrijfsuitje in Zutphen, dan zijn onze escape rooms perfect voor u. Onze escape rooms zijn een spannende uitdaging waarbij u als team puzzels moet oplossen en codes moet kraken om te ontsnappen binnen een bepaalde tijd.

Dit Bedrijfsuitje in Zutphen vereist teamwork, communicatie en probleemoplossende vaardigheden om te slagen.

Dit is niet alleen een leuk en origineel bedrijfsuitje, maar het kan ook helpen om de werkrelaties op kantoor te verbeteren. Naast deze activiteiten bieden we nog veel meer opties aan, zoals kookworkshops, teambuildingsspellen, en nog veel meer. Wat uw team ook zoekt, wij hebben iets om aan uw wensen te voldoen.

Uw teamgeest verbeteren met een teamuitje in Zutphen

Een Bedrijfsuitje in Zutphen is niet alleen een leuke manier om teambuilding te bevorderen, het is ook een kans om uw collega's buiten de werkomgeving te leren kennen. Bij Brodazz Beach streven wij ernaar om u een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden die uw team nog lang zal bijblijven.

Onze locatie in Zutphen is gemakkelijk bereikbaar en biedt een prachtige omgeving om van te genieten. Of u nu wilt ontspannen op ons strand of liever actief bezig bent met onze activiteiten, er is voor ieder wat wils.


Boek je bedrijfsuitje vlakbij Zutphen bij Brodazz

Onze ervaren en deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het plannen van uw Bedrijfsuitje in Zutphen. Wij zorgen voor alles, van de activiteiten tot de catering, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw dag met uw team.

Kortom, als u op zoek bent naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Zutphen, dan is Brodazz Beach de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te plannen en uw team een dag vol plezier en teambuilding te bieden.

Welk teamuitje nabij Zutphen kan ik kiezen?

Ontdek een wereld van plezier en teambuilding bij Brodazz Beach! U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan workshops en bedrijfsuitjes om uw dag onvergetelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar creatieve activiteiten, sportieve uitdagingen of interactieve spellen, wij hebben voor elk wat wils.

Dompel uzelf onder in een sfeer van enthousiasme, positiviteit en vrolijkheid terwijl u samenwerkt met uw collega's om fantastische herinneringen te creëren.

Graffiti Workshop op locatie

Graffiti Workshop op locatie

03-02-2023

Meer informatie De graffitiworkshop is origineel, creatief en helemaal van deze tijd… Lees meer

djembe workshhop

Afrikaanse Djembé of Percussie Workshop

03-02-2023

Meer informatie Onze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! W… Lees meer

Roofvogel Workshop

Roofvogel Workshop

03-02-2023

Boek hier deze geweldige roofvogel workshop Altijd al voor een dag valkenier willen… Lees meer

Bob Ross Schilder Workshop

Bob Ross Schilder Workshop

03-02-2023

Meer informatie Ervaar nu zelf 'The Joy of Painting' met de Bob Ross schildertechnie… Lees meer

apreski

Après-Ski Winterspelen

03-02-2023

Meer informatie De uitdaging zal beginnen op de skilatten. Het team die het eerst de… Lees meer


Ontspannen uitje: Graffiti Workshop op locatie

Ontdek de wereld van straatkunst en laat uw creativiteit de vrije loop tijdens onze Graffiti Workshop op locatie. Leer de fijne kneepjes van het spuiten en maak uw eigen meesterwerk onder begeleiding van ervaren graffiti-artiesten. Laat u inspireren door kleuren en vormen en laat uw verbeelding de vrije loop!

Energieke teambuliding activiteit: Afrikaanse Djembé of Percussie Workshop

Voel het ritme en laat u meeslepen door de opzwepende klanken van Afrikaanse percussie. Tijdens onze Djembé Workshop leert u de basisvaardigheden van het bespelen van deze traditionele trommels.

Laat uw energie stromen terwijl u samen muziek maakt en geniet van de dynamiek van het samenspel.

Roofvogel Workshop

Betreed de fascinerende wereld van roofvogels en maak kennis met deze majestueuze dieren. Tijdens onze Roofvogel Workshop maakt u kennis met verschillende soorten roofvogels en leert u over hun eigenschappen en gedrag.

Laat u verbazen door hun vliegkunsten en krijg de kans om zelf een roofvogel op uw arm te dragen. Een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten!

Ontspannen uitje: Bob Ross Schilder Workshop

Word een ware kunstenaar en ontdek uw verborgen talenten tijdens onze Bob Ross Schilder Workshop. Stap in de wereld van deze iconische schilder en leer de technieken om prachtige landschappen te creëren.

Met zijn bekende uitspraken en positieve benadering zorgt Bob Ross voor een ontspannen en inspirerende sfeer. Laat uw creativiteit de vrije loop en ga naar huis met een eigen meesterwerk!

Après-ski Winterspelen

Duik in de gezellige sfeer van de après-ski en geniet van een dag vol wintersportplezier. Onze Après-ski Winterspelen dagen u uit op de skilatten en brengen het beste in u en uw team naar boven.

Bind de ski's onder en race tegen de klok, bouw een iglo of ga de strijd aan tijdens de beroemde skibroekhangwedstrijd. Een perfecte manier om teamgeest en competitiviteit te bevorderen!

Borrel Battle

Heeft u zin in een gezellige en interactieve borrel? Onze Borrel Battle combineert een ontspannen sfeer met uitdagende spelletjes en opdrachten. Strijd tegen andere teams in een reeks van ludieke uitdagingen en laat zien wie de beste is.

Van bierpong tot pubquiz, er is voor ieder wat wils tijdens deze bruisende borrel!

Quizzen

Test uw kennis en scherpte tijdens onze uitdagende en vermakelijke quizzen als Bedrijfsuitje in Zutphen. Met verschillende thema's en categorieën, van algemene kennis tot muziek en film, is er altijd een quiz die bij uw team past.

Daag elkaar uit, werk samen en geniet van een gezellige avond vol lachen en leren!

Superspannend uitje: Collega Vermist!

Een mysterieus avontuur wacht op u en uw team. Tijdens Collega Vermist! moet u samenwerken en puzzels oplossen om een vermiste collega terug te vinden.

Gebruik uw creativiteit, logica en teamwork om de aanwijzingen te ontcijferen en het mysterie op te lossen. Een spannend en meeslepend spel dat de band tussen collega's versterkt Versterk de band met uw collega's tijdens deze spannende teambuilding activiteit.

Help, de directeur is ontvoerd!

Zet uw speurneus op en red de directeur tijdens dit spannende interactieve spel tijdens dit Bedrijfsuitje in Zutphen. Werk samen met uw team om puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en de ontvoerder te slim af te zijn.

Een spannende teambuilding activiteit dat zorgt voor een onvergetelijke teamervaring!

Gehackt

Stel uw reactievermogen en teamwork op de proef tijdens Gehackt. Tijdens dit spel wordt u geconfronteerd met een cyberaanval en moet u samenwerken om de hackers te stoppen en de controle terug te krijgen.

Los puzzels op, kraak codes en zorg ervoor dat de systemen veilig blijven. Een uitdagende en dynamische ervaring die uw teamgeest versterkt. Alles voor een geslaagd teamuitje! Geniet van dit bedrijfsuitje als jarenlang pure science fiction.

Teamspirit, Zeskamp

Laat uw sportieve kant zien en neem deel aan onze Teamspirit Zeskamp. Verschillende teams strijden tegen elkaar in een reeks uitdagende en leuke activiteiten. Van touwtrekken tot waterdragen en estafetteraces, deze zeskamp brengt competitie, samenwerking en plezier samen.

Ga de uitdaging aan en bewijs dat uw team de beste is! Samen beleeft u een spannend bedrijfsuitje! Welk team weet het beste te presteren?

De Escape Box

Beleef de spanning en sensatie van een escape room, maar dan in een draagbare versie. Met onze Escape Box duikt u in een meeslepend verhaal en moet u puzzels oplossen, codes kraken en raadsels ontrafelen om te ontsnappen. Werk samen, communiceer en denk buiten de kaders om de uitdaging te overwinnen.

Een geweldig spel dat zorgt voor een adrenalinekick en teambuilding. Een spannend bedrijfsuitje? Dan zeg je de Escape room! Mogen de beste winnen!

Grand Dinerspellen

Combineer heerlijk eten met uitdagende spellen tijdens onze Grand Dinerspellen. Geniet van een smakelijk diner terwijl u deelneemt aan interactieve en vermakelijke activiteiten.

Van moordmysteries tot casinoavonden, onze dinerspellen zorgen voor een onvergetelijke avond vol plezier, lekker eten en teambuilding. Ook leuk voor kleine groepen!

Oorlogswinter

Beleef de geschiedenis en duik in de sfeer van de Tweede Wereldoorlog tijdens ons Oorlogswinter spel. Werk samen met uw team om opdrachten uit te voeren, geheime boodschappen te decoderen en de vijand te slim af te zijn.

Een meeslepend spel dat teamwork, strategie en moed vereist.

Workshop Verf Gooien

Laat uw artistieke kant zien en ontdek de unieke techniek van verf gooien tijdens onze Workshop Verf Gooien.

Gooi met verf, meng kleuren en creëer prachtige abstracte kunstwerken. Laat uw creativiteit de vrije loop en geniet van een kleurrijk avontuur met uw collega's.

Haka Experience

Laat u inspireren door de kracht en energie van de Haka, de traditionele Maori-dans. Tijdens onze Haka Experience leert u de bewegingen, de betekenis en de oorsprong van deze indrukwekkende dans.

Werk samen met uw team en voel de verbondenheid en de kracht die de Haka met zich meebrengt. Een ervaring die u motiveert, energie geeft en teamgeest versterkt.

goede communicatie? Dan zeg je Expeditie Robinson

Ga de uitdaging aan en ervaar de spanning en ontberingen van Expeditie Robinson. Tijdens dit avontuurlijke spel moeten teams samenwerken, strategieën bedenken en fysieke en mentale uitdagingen overwinnen om de ultieme overlevingservaring te beleven.

Laat uw leiderschap en teambuildingvaardigheden zien en bewijs dat uw team de Robinson-kampioenen zijn! Welk team weet te winnen?Deze bedrijfsuitjes zijn uitermate geschikt voor een geslaagd teamuitje!

Bij Brodazz Beach staat plezier, teambuilding en een onvergetelijke ervaring centraal. Onze workshops en bedrijfsuitjes zijn ontworpen om de band tussen collega's te versterken, talenten te ontdekken en samen te werken in een positieve en vrolijke omgeving.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw evenement tot een succes kunnen maken!


Graffiti Workshop op locatie

Graffiti Workshop op locatie

03-02-2023

Meer informatie De graffitiworkshop is origineel, creatief en helemaal van deze tijd… Lees meer

djembe workshhop

Afrikaanse Djembé of Percussie Workshop

03-02-2023

Meer informatie Onze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! W… Lees meer

Roofvogel Workshop

Roofvogel Workshop

03-02-2023

Boek hier deze geweldige roofvogel workshop Altijd al voor een dag valkenier willen… Lees meer

Bob Ross Schilder Workshop

Bob Ross Schilder Workshop

03-02-2023

Meer informatie Ervaar nu zelf 'The Joy of Painting' met de Bob Ross schildertechnie… Lees meer

apreski

Après-Ski Winterspelen

03-02-2023

Meer informatie De uitdaging zal beginnen op de skilatten. Het team die het eerst de… Lees meer


Stappenplan voor het organiseren van een bedrijfsuitje

Doel van het uitje:

Het eerste belangrijke aspect bij het organiseren van een teamuitje is het bepalen van het doel. Wat wilt u bereiken met het uitje? Is het gericht op teambuilding, het bevorderen van samenwerking of gewoon ontspanning en plezier?

Het doel zal de keuzes beïnvloeden die u maakt bij het plannen van het uitje.

Uitnodigingen en gastenlijst:

Bedenk wie er uitgenodigd worden voor het teamuitje. Zorg ervoor dat alle teamleden in de gastenlijst zijn opgenomen en overweeg ook eventuele partners of gezinsleden.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt en deel kan nemen aan de activiteiten.

Datum en tijd:

Kies een geschikte datum en tijd voor het uitje. Het is belangrijk om rekening te houden met de beschikbaarheid van alle deelnemers.

Denk ook aan andere evenementen of drukke periodes die van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van locaties of accommodaties.

Budget:

Stel een budget op voor het teamuitje. Het budget bepaalt welke activiteiten en locaties haalbaar zijn.

Zorg ervoor dat het budget realistisch is en dat het past bij de verwachtingen en behoeften van het team.


Locatie:

Kies een geschikte locatie voor het teamuitje. Dit is natuurlijk bij Brodazz Beach op Bussloo. 

Zorg ervoor dat de locatie geschikt is voor de gekozen activiteiten en dat deze gemakkelijk bereikbaar is voor alle deelnemers.

Bussloo ligt vlakbij Zutphen en is erg makkelijk te bereiken via de N345 of de N348.

Activiteiten:

Bedenk welke activiteiten passend zijn voor het teamuitje. Dit kan variëren van sportieve spellen en workshops tot creatieve activiteiten en teambuildingoefeningen.

Houd rekening met de interesses en behoeften van het team, zodat iedereen plezier kan beleven aan de activiteiten.

Vervoer:

Bedenk hoe de deelnemers naar de locatie zullen reizen. Moet er vervoer geregeld worden, zoals een bus of carpoolmogelijkheden?

Zorg ervoor dat iedereen op een comfortabele en efficiënte manier op de locatie kan komen.

Organisatie:

Bepaal wie verantwoordelijk is voor de organisatie van het teamuitje. Dit kan intern binnen het bedrijf zijn, waarbij een speciaal team wordt samengesteld om de planning en uitvoering te regelen.

Het is ook mogelijk om de organisatie uit te besteden aan een professioneel evenementenbureau dat ervaring heeft met het organiseren van bedrijfsuitjes.


Dit stappenplan is een solide basis voor het organiseren van een bedrijfsuitje Zutphen

Met deze stappen kunt u een solide basis leggen voor het organiseren van een succesvol teamuitje.

Vergeet niet om tijdig te communiceren met de deelnemers en alle details goed te plannen, zodat iedereen optimaal kan genieten van het uitjes